Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vi väljer våra tankar som föder och göder våra känslor


Varsågod

Varsågod
en tom bägare
den är dig given
fyll den med vad du vill
den är din
bara din

men akta dig
fyller du den inte
fylls den på ändå
det flockas runt kanten
för att stjäla det goda
för att slänga i det onda
var en i sitt eget syfte
allas syften utan ditt
du blir där efter
helt enkelt
helt efter

en enkel biljett
till att komma ikapp
är bara en tanke bort
en ny tanke
någonting annat
något som går framåt
istället för att stanna
något som simmar
istället för att drunkna
att välja sin egen tanke
föda sin egen känsla

en ny chans
hela tiden
bägaren är dig given
fyllningarna är alternativen




Övriga genrer av Let it go VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-29 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Let it go
Let it go VIP