Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rymd

jag färdas mellan stjärnegrus
mellan glittrande galaxer
jag hör planeter som sjunger
jag känner solen som
kallar på mig

hur kan jag vara så liten
och ändå finnas till?

hur kan jag känna så
stor mening med min existens?

hur är allt möjligt?

...vänder på kudden
och somnar om
i den värld jag lever just nu.







Fri vers (Fri form) av Krimskramsan VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-29 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP