Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hiss repartion pågår


Blåst på konfekten

Vilken kille allt du har i bollen

är att hålla upp fållen

det blåser kallt under isen

när du svävar där du står

Jag står framför din dörr

den har samma färg som våren

på namnskylten står reparation pågår

jag tror du fastnat på muggen

och tar i me all kraft

med axeln före

faller jag ner i ett schakt

jag har tur

och landar

på taket

av en hiss

som lyfter mig upp

till himmlen

där jakten pågår för fullt

jag ser dig i vimlet

och förstår

att du

han

först





Fri vers av Stubben
Läst 372 gånger
Publicerad 2006-06-07 07:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stubben
Stubben