Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

våren

...... .. ......

lyssna på träden

när de sjunger

... .. .......

de som fyller luften

med viljor och liv

.. ... ...... ... ......

... ...... ... ...

... ... vet att

varje vår är en revolution

..... ... .. .. ..........




Fri vers av 87383 Karlsson
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-30 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

87383 Karlsson
87383 Karlsson