Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bad-dröm - en drömraga

 

Sprita sprita sockerärtor i en evighet

sedan skulle jag få smaka juicen som var het

persika, sa mor, det är det bästa som du vet

 

Om jag också tog ett bad så skulle jag få bad-rom

jag tog på min morgonrock och gick till villans badrum

ifrån toaletten hördes då ett svängigt glad-trum

 

Där på toalocket satt den coole afrikanen

trummade i sextakt, svängde skönt på mörka manen

badvattnet var redan upphällt ur den stora kranen

 

Slagplattan, Porös Board, hade inbyggd PDF-fil

duschen stod och sprutade, jag var visst i en gräddfil

jag kröp ner i karet, gav min svarte vän ett lätt smil

 

Sedan sov jag två timmar inunder mjuka täcken  

benen var lätt såriga, jag kände att de spräcktes

jag fick byta lakan sen och tror nog att det räckte

nu var dags för frukosten, det skulle visst bli läckert 

 

 

 

 

 




Bunden vers av Nanna X
Läst 249 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-04-30 11:35



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Hej vad det går! Mustigt och roligt.
2018-05-06

  KattenKin VIP
Vilken dröm! Musikalisk som en ramsa, går bra att läsa högt.
2018-05-03

  Anya VIP
Härligt tempo i fantasirik stil. Sannerligen din touch.
2018-05-03

  TrollTörnTrappan VIP
Låter både skönt och lite hemskt och tämligen trallvänligt!?!
2018-05-01

  lodjuret/seglare VIP
Även en människa kan göra sina misstag, missgrepp, om än den 'gör allt rätt', i vanliga fall. Texten fick mig att tänka på att har någon en samling av något (fem saker eller fler), 'fel saker' kan hamna där, som 'av misstag'. Men gör en människa av med sina saker som 'ibland känns så fel', för det? Kanske.
2018-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X