Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den underliga Gästboken!

Jag har en gästbok i huvudet, där dagens händelser, kommer och går i någon form!
Vad är det som gör det?
Nu har gästboken nåtts av en frekvensitet!
Och det händer alltmer ofta, och fastän jag inte oroar mig över det, så vet jag att det händer alltmer ofta!
Spännande gästbok det där!
Om en vanlig gästbok, är fysisk, och texten består!
Så är det så, att min gästbok är min hjärna, och händelserna/skriften försvinner så småningom!
Tiden med gästboken bleknar, i jämförelse med all vaken tid, som finns i Livet!




Bunden vers av Mim
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-30 06:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim