Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken, den ÄKTA

 Kärleken är gränslös
den går vart den vill
till vem den vill 

på Jorden och
bortom alla
avstånd
den föder sig själv med att 
ge 
den växer i egna Paradisiska 
växthuset Tillit inom 
sig själv 
blir aldrig gammal föryngras 
av Tidens erfarna bortgång 
stärkes av dagar 
timmar mest 
av sekunders tiondelar ur 
Frihets totalitet 
dör aldrig 
visar vägen 
till Oändlighetens Underverk Samhörigheten för 
Älskande DominiQue Nvc Costa

© s-e forslin




Fri vers av S-E Forslin/same
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-30 09:16



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
När jag läser den här fylls jag av raderna. De svallar som väldiga vågor. Ändå känns det som att jag är kvar ute i havet när dikten är över. Jag vill ju åter komma till land. Texten är majestätisk och kraftfull, men saknar en fast punkt för att få hävstångseffekt. Jag vet att jag ställer hårda krav, men texten har så många goda sidor att jag måste ta dess kärna i försvar.
2018-06-15
  > Nästa text
< Föregående

S-E Forslin/same
S-E Forslin/same