Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andra världskrigets lockelse

Om man är intresserad av
andra världskriget
och ställer sig frågan "varför?",
bör man främst titta på
fredstiden innan kriget
Det är ju där kriget skapades!

Men om man istället
vältrar sig i själva kriget,
dess strategier och maffiga vapen,
kan man lätt inbilla sig
att det är kriget och inte freden
som avgör framtiden

Så jag tänker:
- Det är nu i fredstid det gäller




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-30 09:42



Bookmark and Share


  Stay Golden
Egyptian Revival is a funny thing
2018-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner