Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som att jag ska möta en person, men jag möter Händelsen!

Klär upp mig, som att jag ska möta en person!
Men det är Valborg idag!
Jag ska möta Händelsen Valborg!
Vad förväntar jag mig av Valborg?
Denna Hon eller Han?
Att hen ska bjuda på Lågor, Varmkorv och fackeltåg!




Bunden vers av Mim
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-30 10:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim