Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spöksonaten


en armé skuggvarelser kryper ur Mimers brunn
som skapar illusioner
sinnen är som fallskärmar de fungerar
bara om de är öppna
stå rak och beredd
låt ljuset brinna
både man och kvinna
Se ljuset inte mörkret !



se NÄTKUNSKAP - manipulation





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-30 11:10



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
suck luttrad
2023-02-21
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP