Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/In the shadow of the colt, we hide ourselves.The bumblebee cannot fly but he does not know it And he is sitting all day simulating the fight/


“Avicii: True Storries”

Sex månader innan han blev död kunde Avicii-DJ knappt hålla ögonen öppna.

 

 

Världsförmåga

  • Det finns så många skickliga människor, men ingen förespråkar dem men om det kommer från någonstans ovanför samtalet,
  • Madonna överallt är den vinnande vingen.

då får folkmassan dig upp. på silkesstegen och folkmassan tar dig ner alla kommer ner med repet på nacken.

Så gjordes med MM med fler…

och alltid att de döda beror på skulden.

 

Tim gjordes inte för de Paramount, av största vikt världens viktigaste han hade nåt.

Han var en känslig man som älskade sina fans, men paradoxal  inte den allmänna uppmärksamheten.

 

Tim, du kommer alltid att älskas och vi kommer alltid att känna din brist. Säger 15 miljoner fans.

 

Han har alltid sökt svar om lycka, vårt syfte i livstiden  existentiella m.fl.

Han kunde inte gå längre.

Han ville hitta fred.

 

Och det är universellt misslyckandet med mentaliteten sökerier hos den amerikanska drömmen.

 

Där många svenska musiker söker inspiration och när alt skulle vara lycka och framgång då han inser fusket och bedrägerierna men det är för sent. Och som ABBA sade  ”vinnaren tar allt”. Då stackas ensamma själar bedövar  smärta i lugnande medel…för att på alt finns och spekuleras i vadslagning på det amerikansk mentalitet.

Inte mindre kritiska på Sverige  ”Mitt Sverige ”alltid finns en USA coach och databas som säljer  influenser  och jämförelser.

 

Så klart att bara efter hans död amerikansk skivbolag får tar över Avicii ensam rätt där han var också halvproducent.

Svenskarna viste inte mycket om Avicii  hemma  som blev mer känd för en svensk filantrop  förslavad Amerika för att donera pengar till social cause. 

 

 

Under intervjun på baksätet på en bil svarar Avicii

 hårda frågor med långa pauser och lyckades knappt hålla ögonen öppna. Den unga mannen verkar utmattad i dokumentärklippet.

 

Pratade om den känsla han hade, att om han inte dra sig tillbaka, kommer han att dö.

 

"När jag bestämde mig för att sluta, att dra tillbaka, förväntade jag mig mer förståelse. Det var inte så, tvärtom kände jag ännu mer press. Allt folket visste att jag kämpade med ångest och att jag var utmattad. Jag blev ombedd att fortsätta föreställningarna ", sa den unga artisten .

 

 

Den förmögna familjen i hotell branschen gick förra dagen i ett meddelande om att Tim bara ville hitta fred;

 

 

Om vet Avicii  efter döden(post mortem)

att det är lugn från och med nu jag har tveksamma känslor?

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 462 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-30 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP