Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot din längtan

Nattsvarta dag. Vad händer en dag när jag synas som en egen själ förpassad till tillgänglighet fast jag aldrig nämnvärt ville gå dit? Aldrig ville jag motstå dig som skulle älska mig till döden. Ändå sitter jag här med min egen dödlighet så ensam och svart fast det endast är luckor av sorg i stenmuren jag ser. Gå då. Gå. Närma dig inte. Fast jag skriker av längtan är du inte värd det. Jag ser när jag blir det. Jag ser. 




Fri vers (Fri form) av Gena
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-30 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gena
Gena