Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jesus min vän, inspirera mig och förlåt mig!


Räddare än nöden!

I det yttersta finns

en räddare i nöden

jag jublar inte

nej jag gråter

jag ropar inte

förgäves,

strax är du

hos mig

Lättar min

börda å

skapar

trygghet!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-30 19:48



Bookmark and Share


  SatansSon
jag har jesus som sällskap. vi trivs med varann.
2018-06-20

  Bo Himmelsbåge
Så sant som det är skrivet...!
Jesus är min vän den bäste...!

Tack för trösterika ord!
2018-05-03

    ej medlem längre
En vän som aldrig sviker.
2018-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy