Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blundar, faller medvetslös ihop och inser när jag vaknar att mina fingrar har skrivit av sig själva.


Bara Ord LIV

lämnar expeditionen hängande på klippavsatsen
vi är tillbaka efter pausen
folk ropar
skriker mitt namn
och jag kastar ut ledtrådar
som kan vävas till ett
räddande rep

och när jag vandrar i dödsskuggans dal
skall jag icke känna rädsla
ty jag är den tuffaste, värsta jäveln
i hela dalen

Amor gick från pilbåge till Mauser
kulsprutor med kärleksammunition
skjuter rakt in i folkmassor
och himlens frid flyr torget
paradiset berikas
med massakrerade själar
och frihetskämpar

klipper naglar
ansar könshår
med lie

delar ut väckarklockor
tidsinställda bomber
Jihad!

sätter svansar på åsnor
pin-point accuracy
kastar tårtor på politiker
arrangerar pillerfester i varulager

en human radar
prickar och pip på en monitor
visar alla gömda livrädda
rymlingar
på jorden

anläggning
eld!




Fri vers av BaraOrd
Läst 2439 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-07 08:52



Bookmark and Share


  Mats Henricson
GRYMT BRA !!
M
2007-09-07

    virre
En ny favourit, med starka formuleringar av tankar som man gärna ser sanningen i :

"Amor gick från pilbåge till Mauser
kulsprutor med kärleksammunition
skjuter rakt in i folkmassor"

och :

"sätter svansar på åsnor
pin-point accuracy
kastar tårtor på politiker
arrangerar pillerfester i varulager
"
2006-06-11
  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd