Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SOM EN SÅNG I G-MOLL

Jag låter kärleken implodera i mig
invadera mina celler
erodera mitt förnuft
fylla mig med vansinne.

Sen lägger jag mig på marken
bland svala grässtrån
och solgula smörblommor
och drömmer om dig;
glider i trans
vibrerar som en sträng
när jag minns dina kärleksord
som du glömt kvar i mig
när du vänt dig och gått vilse
bland sorgens dissonanser –
som en sång i g-moll.

© Laura Popa 2018




Fri vers (Fri form) av Laura Popa
Läst 680 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-30 21:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket fin dikt. Gillar övergång och samklang natur och musik som kärleksförklaring.
2019-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Laura Popa
Laura Popa