Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanten som gick ut

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av catharina.jerbo VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-05-22 16:09



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Då blev det tomt.
2021-05-22

  Monica Lindgren
Det var kanske jag som gick ut med hunden - och inte kom hem igen!
2021-05-22

  Per Rydberg
Då blir det tomt
2021-05-22
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP