Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

598."SOMEONE NEEDS TO JUMP FROM THE BUILDING!"

FÖRSTA MAJ!!!

knacka inte på låtsas dörr
DEN FINNS INTE!längre
för korsade korsdrag...

när spirituell sol steg in
i det blå Universum och har
gungat grundlösa inbildningar
av slugt tryck för att
Pilens Tids Särdrag:

"SOMEONE NEEDS TO JUMP
FROM THE BUILDING!"

av illegitima vindar som
korsar stängda väggar och
tar den strömlinjeformade
tankfullheten av sig själv
och bara för sig själv,
där är tydligt markerat:

"NOT TURN A DEAF EAR
TO SOMEONE IN NEED!"




Övriga genrer (Kåseri) av Lollitta VIP
Läst 375 gånger
Publicerad 2018-05-01 08:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP