Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sparad i salongen."parlören"

 

Mycket konstigt intresse för att hålla godhet man måste du öppna ditt hjärta och stänga din hjärna? Då, vars biskopar är du?




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 291 gånger
Publicerad 2018-05-01 08:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP