Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en flykt från vargarna.


och alla säger
sänk kraven på dig själv
varför är livet ständigt en flykt från vargarna

jag är vek
jag låter dom få mig
slita mig i stycken
och jag springer rakt in
i nästa hord




Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 543 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2018-05-01 11:41



Bookmark and Share


  jba VIP
Träffande - bravo!
2018-05-08

  Stay Golden
Farligt liv med the heart on the line
2018-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP