Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett lir alla kan!

Man klarar sig inte utan vänner här i livet!
De behövs, de är ju solen i drivet och klivet...
Inga alls att bara ta för givna!
Utan man ser till att de också väl mår...
Och del av kakan, dem också når...
Det är ju så man mer vänskap sår...
För det är ju så man "drillar"
på just det här positivet!







Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-05-01 12:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Precis just så!
2018-05-04

  Ezmeralda VIP
Absolut, vi ska vara rädd om våra vänner.
2018-05-02

  Feliaxel VIP
Goda vänner ska man vara rädd om
2018-05-02

  Eva Langrath VIP
Så Sant Glad första maj
2018-05-01

  limerick
Du är själv en suverän positivspelare!
Glad Första Maj!
2018-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt