Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och våren vänder sitt anlete mot oss

och våren vänder sitt anlete mot oss

samma solbelysta, mjuka kinder lyfts mot våra

 

är vi desamma denna vår

eller är det en märkbar fläck längs horisonten,

en nyckfull prick i blickfältet?

 

flyttfåglarna trotsar våra frågor

sveper med sig en våg av värme längs vår saknads kustlinje

 

färgerna kommer tillbaka

 

och tvivlet som du bar

färgas grönt

 

© Birgitta Wäppling, 16 mars 2019

 




Fri vers av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-16 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP