Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gränsland

 

hur kan du Gud begära ett så stort offer 

barn och blommor
sköra och sårbara
det är vinter bland vårens buskar
det rasslar och prasslar bland frostens stjärnor
hör grinden skälver av smärta
det är vinter i nåden
De själar som varit mörkrets gäst
och farit illa som barn
står där frusna
speglar sig
i alla ombonade fönster

ljuset smyger längs själens stigar
längtar och söker glädjen
vi simmar nedströms
mot havet
så vi kan känna

hur livets vatten helar oss igen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 416 gånger
Publicerad 2018-05-01 14:25



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
kramar<3
2021-11-27
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP