Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto Eva Hedlund


Maj

Bollpilen svagt grön
nytt ljus i kvällshimlens ton
när koltrast spelar

© Eva Hedlund fd. Langrath 2018




Bunden vers (Haiku) av Eva Langrath VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-05-01 15:01



Bookmark and Share


  ULJO
Hyllning till maj
2018-05-01

  Bibbi VIP
Gillar starkt både text och bild.
2018-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP