Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sköna Maj!

I gårkväll tände vi den, majbrasan.
Sköt av några raketer som tände stjärnor på himlen.

Så gjorde även de som bor på andra sidan sjön.
Det hade varit en underbar dag, sol hela dagen.

Blev bjudna på grillat hos sonen, mycket gott till det.
Sedan blev det kaffe och kladdkaka med hallon/blåbär och grädde.

Nu hoppas vi att den rätta värmen kommer med sköna Maj.
Så vi kan räfsa och sätta blommor i urnorna.

Men den som väntar på något gott........
Idag regnar det, på sätt och vis bra, snön försvinner.




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-01 15:05



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En glädjefull text om en gammal tradition!
Hoppas snön försvinner så ni kan njuta av er trädgård.
2018-05-02

  Bibbi VIP
Ja, "Nu hoppas vi att den rätta värmen kommer"....

Fin upplyftande text.
2018-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP