Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världens sång

En kvinna på ett sjukhus ligger livlös i en säng.
Hon har jobbat hårt i livet och är nöjd med sina dar.
I ett rum någon annanstans i världen skrattar nyfött liv en sång
en sång som denna kvinna lämnat lugnt i deras hand.

Många tårar träffar golvet men torkas åter upp
av vetskap om att hon snart får tilbaka hennes sång.
Vår värld får inte ägas utav ondskefulla väsen
den ska lånas utav godhet som kan sköta om den väl.

Troll och monster kan inte skrämma någon som inte tillåter sig att bli rädd.
Om vi håller varandras händer blir det lättare att klara av.
Då kommer sången alltid finnas på den stora listan
som vi människor lyssnar på varje dag.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-01 15:27



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hoppfullt och fint
2018-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream