Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Generalrepetition

Vi följer det förutbestämda scenariot
Vi dansar tango efter
plan

Vi stöter ut de ljud som förväntas

Du viskar de planerade orden
och jag behöver inte ens ljuda

Rollerna spelas med elegans
och för oss till intet

Ge mig en scen utan manuskript.




Fri vers av Ellåtta
Läst 199 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-05-01 15:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellåtta
Ellåtta