Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frisläppt

 

Han ringer, är rädd
säger att han inget har
Han muckar snart
Gråter, förlåter knappt sig själv
Att han axlat andras axelryckning
Mött hjärtligt med hat
Gått med rak genomrutten rygg
Bränt ut sig, skämt ut sig
På att skämma bort dem som känt noll
Ettor och nollor, när noll normaliserats
Sett ner på dem som sett honom
Sett upp till dem som satt andra på plats

Han ringer, är rädd
Säger att han inget har
Utan att förstå
Att han har det viktigaste kvar




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 590 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2018-05-01 17:51



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Stark och berörande.
2018-05-04

  Goraxy 89 Orion VIP
Att inse sin hjälplöshet och sitt misslyckande är ofta mycket befriande !
2018-05-04

  Marita Ohlquist VIP
Stark text om att få yttre frihet medan det inre är fastlåst av det som varit!
Skönt att han har...det viktigaste...på sin fortsatta väg genom livet.
2018-05-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Fri men inte fri, när ångesten skenar inför friheten. Och allt förlorat reser sig upp och speglar sig i verkligheten. Du fångar hans känslor på djupet.
2018-05-02

  Lars Hedlin
Oerhört djup och stark!
2018-05-02

  i af apa
Tolkar att han var ofri innan
men nu frisläppt från allt
som fångat. Berörande.
2018-05-02

  Kungskobran VIP
Han kan inte förstå
varför han gjorde så
Han måtto kanske är
Non je ne regrette rien


2018-05-02

    ej medlem längre
Stark text om hårda livserfarenheter och sviktande självkänsla!
2018-05-02

    ej medlem längre
En beskrivning av en människa med ett stort hjärta som har livets resa framför sig. Din text är full av värme och medmänsklighet. Avslutet bränner sig kvar.
2018-05-02

  DavidM VIP
Berättelse som berör.
2018-05-01

  aol
Så stark berörande skrift verkligen,
2018-05-01

  Onomatoprofet VIP
Polletten kanske trillar ner...
2018-05-01

  Blomma-Stjärna VIP
stark text
med ett lysande avslut!

2018-05-01

  Viksten
En stark dikt
Omöjlig att värja sig emot
2018-05-01

  Nanna X
Vem är etta och vem är nolla i livets spel? Inte självklart. Dikten väcker tankar.
2018-05-01

    Sefarge VIP
Den mänskliga hjärnans känslovärld.
Så beroende av intryck
Och kemiska signaler?
Rör sig tankebanorna
Vid läsning av denna
belysande rörande dikt!
2018-05-01
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP