Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
meningar som beskriver livet i mörkret


inget hopp, ingen glädje

"jag har väntat på ljuset men nu vill jag dö i mörkret"

"din mardröm, min verklighet"

"jag drunknar i mina tårar"

"mitt hjärta har gett upp och snart följer min kropp med"

"jag lever, för jag kan inte dö utan dig"

"jag lägger mig med hopp om att jag inte ska vakna"

"I can shine, if you give me light"




Övriga genrer av Sara.lykke
Läst 555 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-01 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara.lykke