Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innerst inne...

 

 

varsamma ord

karesserar din bräckliga själ

skälvande andetag yppar sin hemlighet

lyckan inom räckvidd

svaren döljer sig

bakom varje oskrivet blad






Fri vers av Rise Little One
Läst 407 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2018-05-04 20:00



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Smekningsvackert och sköra blad!
2018-05-19

  ResenärGenomLivet VIP
Skört och vackert om det innersta...
2018-05-12

  Lars Hedlin
Mycket fint skaldat!
2018-05-10

    Dan Myrbeck
Vacker o tänkvärd..
2018-05-07

  Nils-Robert
Fina rader om längtan och hoppat
2018-05-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Ljuva spröda toner i varje ord, om kärleken i sin linda.
2018-05-05

    ej medlem längre
Vackra sköra ord.
2018-05-05

    Birgersdotter VIP
Hopp och förväntan
2018-05-05

  Quasimodo
Finstämt om möjligheter och hopp!
2018-05-04

  Marita Ohlquist VIP
Kärlekens knopp håller på att slå ut i full blom!

Hela texten är som en smekning.
2018-05-04

    ej medlem längre
vackert och vacker bild.
2018-05-04

  Larz Gustafsson VIP
"Innerst inne vet du med dig
Livet kunde vara annorlunda
Tiden rinner undan
Rinner mellan fingrarna som sand"
(Nationalteatern)
2018-05-04

  Stisse
Underbar text som ger hopp och förhöjer livskänslan. Älskar ordet karesserar.
2018-05-04

  Fem hjärtan VIP
Vackert och skört!
2018-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One