Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur mitt arkiv Faebö och Ferdinand


Faeböes islossning


- Tja, när som helst blir det islossning, trumpetade
Faebö glatt.
- Om Torne älv vill blir det kanske också islossning
i själen, sa Ferdinand.
- Nu Ferdi, börjar du köra med gåtor igen.
- När solen även träffar humöret på dig Faebö, känner
du gemyt och frihet. Å den erfarenheten vill du nog
förmedla till andra.
Ållrajt, du menar känslan av en inombordare som
tuffar fram genom sommarkvalm eller känslan av
en biltur för två med öppet tak.
- Du börjar närma dig fokus, sa Ferdinand.
- Om jag då får skäl att parkera limon vid nåt
vägskäl och skråla att jag nyfunnit min själ kanske
nån undrar vad jag har för skäl att påstå det, värkte
Faebö fram.
- Hö hö, det kan knappast formuleras bättre. Nu
ser jag fram emot vårfloden, myste Ferdinand.




Övriga genrer (Satir) av BenGust VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-01 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP