Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I



känsla och sinne brinner vi
under vårt hjärtas himmel
än slagregnet faller över dagen
går längs stranden barfota
ögonen dricker dagen
armarna utbredda

Vår kärlek är ett hav
mellan våra själars stränder

du kom ihåg
älskar dig till sista andetaget




Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 459 gånger
Publicerad 2018-05-01 20:22



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
värmer mer än ord talar du läser..undrar hur du gör för få din fysträning..under natten? kramar
2023-03-11

  morgonstjärna VIP
Tack
2021-08-16
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP