Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bitter valborg

Majsolen hånler,

gömmer sig bak molnen:

Tänd ni er brasa!








Bunden vers (Haiku) av Cikoria Blå VIP
Läst 201 gånger
Publicerad 2018-05-01 21:25



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Till och med brasan var svårtänd. :/
2018-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP