Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillåt mig att vara den vän du behöver.


Låt mig få lyssna på dig en stund.

Låt mig få sitta här bredvid dig och jag ska låta

dig prata utan att avbryta dig.

Låt mig få ta del av dina tankar.

Låt mig få känna att du har tillit till mig.

Låt mig få vara den vän som jag vet att du behöver.

Låt mig.

Och förlåt mig.

Förlåt mig för att jag inte förstått förrän nu.

Låt mig få dig att förstå.

Låt mig förstå.

Låt oss tillsammans förstå att tiden är inne för samtal nu.

Låt oss varsamt leda varandra.







Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-01 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP