Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det stora egot

Han fick dig att känna dig som skräp
Han gav dig repor på ditt skal
Du satt hemma i mörkret och vänta
På nederlag och hårda slag

Han har byggt upp en falsk fasad
Som skyddar han från sanningens bittra smak
Han eldar tryggt med pärlor och guld
Som han har stulit utav dig

Hans blick är fast och stegen säkra
Hans huvud svävar högt i skyn
Han ser ingen annan som han går förbi
Han ser sig själv lika mäktig som gud




Fri vers av Thestream
Läst 248 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-01 22:02



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hm det är nog så med många
vet du. samhället i dag :(
2018-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream