Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fiskargubben

nu är han borta
fiskargubben på backen
han var som “The Chief”

han har ju alltid funnits
nu tar de yngre över




Bunden vers (Tanka) av Tomas Karlsson VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-01 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP