Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ozzy-period nu och jag är tillfälligt "räddad". Viss inspiration från Ozzy kan nog anas därav i denna dikt.


Inga mer tårar

______________

Du dödar mig

med varje ord

bit för bit

vill inte fortsätta på

denna galna resa

Du märker inget

vänder på bitarna tills det

är dig det är synd om?

Jag är inte ute efter

att tävla!

Vägen till ingenstans?

Jag försöker bara

finna ett sätt att

börja leva igen

Drömmer mig bort

Jag klättrar

klättrar

klättrar

Har fått nog nu

Inga mer tårar

Inga mer tårar




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 487 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-05-02 01:57



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark och igenkännande på många plan, Ljuset kommer åter ..kram
2018-05-04

  Peter G VIP
En fin och stark text, mycket vemod men som ändå vänder till hopp, tycker jag.
Som ett avslut, och en trevande början till nåt nytt...

Ozzy rules!

2018-05-02

  Maria Sundelin VIP
Ge inte upp
Kramar
2018-05-02

    ej medlem längre
No more tears!!! Ozzy är Guld!
2018-05-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Du är på väg! Fortsätt klättra!
2018-05-02

  ULJO
Starka ord
2018-05-02

    ej medlem längre
Att orka resa sig över allt det svåra är starkt!
2018-05-02

  Stay Golden
The prince <3
2018-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP