Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

markisen



snart närmar sig tiden
då vi ser bengalernas ögon tändas
en enda liten omedveten rörelse
med fingertoppen
kan förgöra
även det heligaste

har förstått erfarit
en fjärils vingslag fäller trädet
vill höra ekot som landar i mitt rum
ekot från det heligaste


var medveten om den
så den räcker till
stunden
för att bevara den oskadad

när vi flyger som malar runt ljuset




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 494 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-02 08:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP