Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google!


Längtan till morgondagen!

Längtan till morgondagen

Bättring i levande livet

Torkar upp spill av smältande sfär

 

Klonar mig i myriaders ljus

Tvekan i bakgrunds brus

Bränner loss och låter det ske

 

Låt nu nytt komma in

Kärlekens bonad besöker oss

Tveka inte kom med oss

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2018-05-02

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 376 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-05-02 09:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det gör ont att släppa taget, men man mognar och morgondagen innehåller alla möjligheter, bara man vågar. Tankeväckande, stärkande. Tack!
2018-05-13

  StinaJ VIP
Tankeväckande text. Det kommer alltid en morgondag och här ifrån och nu kan allt bara bli bättre.
2018-05-03

  Blomma-Stjärna VIP
vackert hopp!
2018-05-02

  DavidM VIP
Starkt förmedlade strofer.
2018-05-02

  Maria Sundelin VIP
Glöm inte bort nuet
2018-05-02

  Marita Ohlquist VIP
Livslust och livsglädje!
2018-05-02

    ej medlem längre
Kloka tankar.
2018-05-02

  Feliaxel VIP
Längta till morgondagen det vill jag för det är ju det nya äventyret
2018-05-02

  ULJO
Fint tänkt
2018-05-02

  bumerang

Fina tankar att färdas med.
Acceptans och hopp.
Genom livets upsanddowns.
Nedskrivna så poetiskt.
2018-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin