Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Denuntiation

där han lånade av livet,
blev oro den ränta som fick han att betala,
då precis allt togs för givet,
när han lånade bekymmer av den framtida färgskala,

"för kännedom" viskade hans tapeter,
vilket blev konst utan vilkor då det saknades färg,
och lim i livets krångligheter,
försökte dräpa möster från drakenberg,

fly till rymden hördes en stilla önskan,
man undrade om han kännde till alla fodringsägare,
som säger grönskan,
men aldrig känner en utländsk restaurangägare,


Tack U.T & Marnätter (https://www.youtube.com/watch?v=O2DHNi5nF6Q)






Fri vers (Fri form) av H.C.B
Läst 334 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-02 10:16



Bookmark and Share


  objekt3
ta ut seger i förskott
2018-05-02
  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B