Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Miserere

 

 

 

 

 

miserere

rösterna i nattens softade

konturlöshet

sjunker

in

chorus andante cantabile molto

miserere

 

så många vaknätter så bristande

 

konsonans

 

hon vandrade allt längre ut från stranden

det sista man såg var

en lätt krusning

på ytan

 

och

kvadranternas

 

fladder

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-05-02 11:24

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Vackert på ett dubbelt sätt, både smärtsamt och befriande.
2018-05-03

  Anya VIP
Tänker mig också någon som tar livet av sig....som Ofelia. Vacker med smärta.
2018-05-03

    ej medlem längre
Läser och känner hur jag sveps in i en annan dimension.
2018-05-02

    ej medlem längre
Som att sjunka ner i det omedvetna, eller djupt in i musikens tidlöshet.
2018-05-02

    ej medlem längre
En välskriven dikt som får mig att tänka på Ofelia i Hamlet. Shakespeare skulle antagligen nickat gillande.
2018-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP