Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre sidor av mig

det är som om jag har tre sidor

den vanliga jag –
professionell, lugn, snäll, empatisk, känslig,
kreativ, konstnärlig, humoristisk, passionerad

en ”Mr. Hyde” eller ”Häpnadsmannen”
som är full i fan
och gillar att hitta på dumheter

och så en femininare sida
som är romantisk
och som lätt blir sårad
och som är för god för den här världen

tre olika personligheter
men samtidigt är de alla jag

”The Good, the Bad and the Ugly”?

och tre är ju lite magiskt, lite mystiskt –
Bermudatriangeln, treenighet, tre dimensioner,
primärfärgerna RGB = röd, grön, blå,
de tre vise männen, de tre musketörerna,
trilogier av alla de slag inom konsten,
”alla goda ting är tre”, ”tredje gången gillt” –
listan kunde göras hur lång som helst...




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-02 11:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag har ingen feminin sida och vill heller inte ha någon.
Visst är jag känslig och romantisk, men vem säger att det inte skulle vara maskulint?

Treenigheten slutade jag tro på 1996. Numera tror jag på Bibelns budskap om EN Gud.

Det där med Dr Jekyll & Mr Hyde är verkligen ett intressant koncept.

Lyssna till texten:

https://www.youtube.com/watch?v=MgaW25WCgwI

2018-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP