Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett negativt sätt att leva


bitterhetens andetag
att ge upp är att förlora

Olyckan förstoras




Övriga genrer (Drama/Dialog) av morgonstjärna VIP
Läst 437 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-02 12:45



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Helt otroligt inbillade mig jag blir aldrig förundrad, men blev uttagen till årets antologi.
2021-12-15

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande text!
2018-05-02
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP