Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På stugan

det stilla vårregnet
smälter det sista som är kvar
av snön och isen

jag tittar på
det lilla vita träkorset
på katternas grav

jag väntar
på vitsipporna
och kabbelekorna nu

bär ved och regnvatten till bastun
snart ska jag värma den
det blir vårens första bastubad

jag tänker på dig
här känner jag
din närvaro som starkast

du har byggt allt detta
du och mamma
för oss alla

detta ställe
som har funnits hela mitt liv
det är den viktigaste platsen
på jorden för mig

jag känner
att du ser mig
och att du ler




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-02 12:52



Bookmark and Share


  Språk, hjärna!
Fint!
2018-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP