Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avbrutet samtal

avbrutet samtal
tycker väl ingen är kul
snuvad på klimax




Bunden vers (Haiku) av Tomas Karlsson VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-02 14:57



Bookmark and Share


  Viksten
Hmm
2018-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP