Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sådan är kärleken

Som ett gråtrist höstregn.
Som en kall snödriva.
Som en skör vårblomma.
Som en varm sommarvind.
Sådan är kärleken.




Fri vers av Dan Myrbeck
Läst 401 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2018-05-02 15:39



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, kärleken klär sig i olika skepnader...fint...
2018-05-12

  KattenKin VIP
Precis, den växlar som vädret och innefattar alla årstider. Fint skrivet.
2018-05-07

    Lena Söderkvist VIP
Nöd och lust, ja, det stämmer.
2018-05-06

    Dan Myrbeck
Tusen tack för all
fin respons!
2018-05-04

  Lars Hedlin
JA kärleken är allt där i mellan också :)
2018-05-04

  Petter Wingren
Enkel fin form där bildspråket tänjer strukturen tills innehållet sipprar igenom sättningar och sprickor.
2018-05-04

  Goraxy 89 Orion VIP
UNDERBART om Kärleken !!!

Denna måste jag tyvärr Bokmärka :)
2018-05-03

  Blomma-Stjärna VIP
kärleken är livet!
2018-05-02

  Gunnel Eriksson VIP
Du har rätt, kärlek
kan vara högst olika.
2018-05-02

  Maria Sundelin VIP
Sant
2018-05-02

  Per Drysén
Allt på en samma gång
2018-05-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, kärleken har många ansikten.
2018-05-02

  M.Eta
Kärlek som stegrar från ont till gott, fint!
2018-05-02

    ej medlem längre
Det kan variera från dag till dag!
2018-05-02

    ej medlem längre
Vackra ord av kärlek.
2018-05-02

  Bibbi VIP
"Huvudet på spiken".
2018-05-02

  Marita Ohlquist VIP
Bra skaldat om kärlekens olika sätt att vara!
2018-05-02

  Feliaxel VIP
Kärleken i ett nötskal som du så fint skaldat
2018-05-02

  ULJO
Kärleken är det underbaraste som finns. Men den gör lika gott som den gör ont.
2018-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck