Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksdans

Tänk att med dig få ta en dans
Långt bortom vett och sans
Där ingen kan stoppa oss
När vi vill skaka loss
Och när den ystra dansen är slut
Vi måste pusta ut
Och försöka komma i balans




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-05-02 16:38



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt Gillas starkt! :)
2018-05-04

  Mayssa
Hoppfulla och glada ord, gillar de :)
2018-05-02

  Stay Golden
Big like ^^
2018-05-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin kärleksdikt med lite humoristisk knorr:)
2018-05-02

  Marita Ohlquist VIP
Kärleksdans med lust och glädje stor!
Tvåsamhet i den bästa av världar.
2018-05-02

  ULJO
Fint diktat i kälekens tecken. Vad som döljer sig där bakom vett och sans har väl bara fantsin svaret på?
2018-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP