Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sång för tröst

Du lilla vän som bär en tår
och längtar efter tro
jag vill så gärna om jag får
dig hålla om i ro

För ingenting jag hellre gör
än tröstar dig att ge
du hjärtat mitt så varmt berör
jag önskar se dig le

Som havet väntar liten å
så väntar jag på dig
låt mina händer mjukt dig nå
du har en vän i mig

Du lilla vän som är så trött
och längtar efter död
jag smeker livet återfött
och bakar kärleksbröd

För ingenting kan hindra mig
jag ämnar se dig stark
fritt flygande min bild av dig
så lycklig över sjö och mark

Så låt mig bädda dig en säng
och sjunga änglars ord
så blommor över vissnad äng
kan spira tröst ur jord

Du lilla vän som bär ett sår
och går med tunga kliv
jag vill så gärna om jag får
i dina drömmar blåsa liv

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 468 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-06-12 08:18



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Berörande och fint skrivet!
2018-06-18

    Kriha
Stark och berörande!
En människas goda vilja att göra skillnad kan förändra allt.
2018-06-18

  Blått Norrsken VIP
Mycket fint och berörande i ord av kärlek .
2018-06-18

  Lars Hedlin
Så fint och berörande!
2018-06-17

  ResenärGenomLivet VIP
O, så fint...vi behöver bry oss om varandra...
2018-06-16

  Anya VIP
Oj så fint och tröstande. Bra rytm. Blir hoppfull när jag läser.
2018-06-13

  Marita Ohlquist VIP
En underbart vacker och berörande text om kärlek, värme och gemenskap.
2018-06-13

  Nils-Robert
Så trösterika rader. Bra rimmat
2018-06-12

  Janina Kaminska
Underbara rader!
2018-06-12

  M.Eta
Fint skrivet om att få trösta.
2018-06-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Så borde vi människor tänka och människor i nöd. Mycket fint och medkännande skriftat!
2018-06-12

  DavidM VIP
Rader som känns ända in att läsa.
2018-06-12

    ej medlem längre
Innerligt skaldat om människan goda vilja. Viljan att vara till hjälp och tröst.
2018-06-12

  Feliaxel VIP
Fint skrivet om en vän
2018-06-12
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO