Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fröken Gabriella

Lilla fröken Gabriella
äter morotsmarmelad
I ett badkar av kesella
Gabriella tar ett bad

Lilla fröken Gabriella
går på skojig maskerad
Hennes öron originella
utav morotsstjälkens blad

Lilla fröken Gabriella
går på söndagspromenad
Bakom lilla hunden Bella
går små valpar på en rad

Lilla fröken Gabriella
åker till en huvudstad
Stöter där på vännen Stella
de ser pampig vaktparad

Lilla fröken Gabriella
ser en rödvit husfasad
Där bor vännen Petronella
hon är söt som lemonad

Lilla fröken Gabriella
bjuder vänner på choklad
Allihop blir så snälla
Gabriella somnar glad

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 273 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-01-28 07:28



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Underbart humoristisk text.
2021-01-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Härlig humor i fint rimmad dikt!
2021-01-28

  AiA Maria den fria

Sött som sockervadd:)


Tack!
2021-01-28

    Lena Staaf VIP
Lite av Lennart Helsing över den här! Rim som rullar gott i munnen tillsammans med alla grönsakerna.
2021-01-28

  Lars Hedlin
En mycket bra och härlig text!
2021-01-28

  Öknens Ros VIP
Charmerande om denna tös vid namn Gabriella.
2021-01-28

  Kungskobran VIP
Härlig saga, skall läsa den för mina barn barn när jag kan träffa dem igen
2021-01-28

  Feliaxel VIP
En ovanlig tjej
2021-01-28

  Maria Sundelin VIP
Väldigt gullig
2021-01-28

  Solstrale VIP
Trevlig saga om morot och rödbeta /:)
2021-01-28
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO