Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon Målar Min Värld

Hon är fager och bedårande
Låt mig förklara lite mer målande.

Hennes ena färg är gul,
som solen i hennes leende,
som den ljuva tonen i hennes skratt,
som den stunden med henne som är kul.

Hennes nästa färg är blå,
som hennes visdom,
likt hennes tillfredsställande ord,
likt djupet i hennes tankar som är svåra att nå.

Hon kan även vara väldigt röd.
Så varm, sån sexuell drift,
sådan ömhet och passion,
likt hennes förmåga att ge mig andnöd.

Hon målar min värld i ett hav av prisma,
det är styrkan i hennes karisma.




Bunden vers (Rim) av Andreas Widell
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-02 18:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oj så vacker dikt
2018-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Widell
Andreas Widell