Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fula tankar om fina saker.


Meningen?

Vad är meningen med livet?
Är det meningen att vi ska leva våra liv för att sedan dö?
Jag tror inte att vi skapats av en slump, den verklighet vi upplever kan inte vara den enda.
Hjärnan filtrerar bort de saker vi inte förstår så varför kan det inte finnas mer än vad hjärnan kan uppfatta?
Vi tror att liv är något som har en fysisk form, men medvetandet i våra kroppar går inte att ta på - eller ta bort.
Det är bara där.
Så varför kan det inte lämna kroppen när en dör och försvinna till en annan verklighet som inte våra fysiska kroppar kan förstå?
Är det bara så att vi människor har skapats till den här världen endast för att vara på jorden under en bråkdels sekund jämfört med Universums långa liv.
Bara för att förstöra den planet vi bor på?
Vårt mänskliga liv är nog bara en bråkdel av den tid vi kommer existera här i Universum.
Det fysiska är inte allt.




Övriga genrer av Ehuru Manure
Läst 315 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-02 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ehuru Manure
Ehuru Manure